Nieuwe aflevering geliefde Netflix serie gratis te zien

News
donderdag, 06 juli 2023 om 13:30
2022 12 04 sonic prime 2f1671115496
Netflix is zeker niet de goedkoopste streamingdienst waarop je je kunt abonneren. Dat eventjes doen om één serie te kijken kan dus ook weggegooid geld zijn als de serie uiteindelijk tegenvalt. Maar momenteel kun je helemaal gratis proeven aan een nieuwe serie.
Meeliften op het Netflix-account van een ander is niet meer gratis en het lijkt erop dat Netflix Basic eruit gaat. Met andere woorden: Netflix wil dat je gaat dokken. Maar dat lijkt niet voor alles te gelden, want je kunt nu een nieuwe aflevering van een serie helemaal gratis kijken.
Sinds vorig jaar is Sonic Prime namelijk op Netflix te zien en binnenkort begint het tweede seizoen. Mocht je niet helemaal overtuigd zijn van de serie, dan kun je nu terecht op YouTube. De eerste aflevering van seizoen 2 is daar namelijk in zijn geheel opgezet door Netflix.
Een vergelijkbare strategie werd vorig jaar ingezet voor het eerste seizoen, al was het in eerste instantie niet via YouTube. Inmiddels is die eerste aflevering van seizoen 1 ook op YouTube gezet, dus als je dat nog niet gezien hebt, kun je daar ook gratis aan proeven. De serie valt bij veel fans aardig in de smaak, wat gelukkig meestal het geval is voor films en series gebaseerd op Sonic. Vanaf 13 juli staat het nieuwe seizoen op Netflix.

Ook nieuwe Sonic game op komst

Sonic-fans hebben overigens niet alleen het nieuwe seizoen van Sonic Prime om naar uit te kijken. Later dit jaar verschijnt ook Sonic Superstars. Dat wordt geen gloednieuwe game in de stijl van de klassieke Sonic-games, maar dan wel met een moderne visuele stijl.