Nieuwe Netflix serie op bijzondere manier te kijken

News
woensdag, 07 december 2022 om 16:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Netflix is vaak wel open voor een experimentje, waarschijnlijk omdat het hele verdienmodel van het bedrijf ooit een experiment was. Ook nu wordt er een opvallende zet gemaakt met een nieuwe serie. Deze zal namelijk ruim voordat hij op Netflix komt al te zien zijn.
Over niet al te lange tijd komt Sonic the Hedgehog weer met een nieuwe serie. Sonic Prime zal vanaf 15 december te zien zijn op Netflix. Maar grote fans hoeven helemaal niet op die datum te wachten, want de eerste aflevering is al vanaf 10 december te zien.
Maar dat is niet op Netflix, of op een andere streamingdienst. De première van Sonic Prime wordt gehouden in de free to play game Roblox. Via de Sonic Speed Simulator die in de game te vinden is kunnen fans vijf dagen eerder Sonic Prime kijken.

Wanneer brengt Netflix Sonic Prime naar Roblox?

Vanaf 16.00 Nederlandse tijd op zaterdag 10 december kun je in Roblox de allereerste aflevering van Sonic Prime zien. Het blijft wel bij die aflevering, want voor de rest moet je wel echt op Netflix zijn. Je hoeft overigens niet klaar te zitten op de tijd dat de aflevering begint: het is een aflevering van 40 minuten die tot en met 16 december elke 45 minuten wordt herhaald.
Mocht je het gemist hebben: je kunt sinds kort ook aan de slag met een gloednieuwe Sonic game. Sonic Frontiers is nu beschikbaar voor alle platformen. Helaas draait hij niet altijd even soepel. De regisseur van de game spreekt zelfs van een wereldwijde playtest.