Update - ING lijkt met storing te kampen

News
donderdag, 06 juli 2023 om 13:14
ING klanten kunnen niet allemaal hun geldzaken normaal regelen. De bank lijkt last te hebben van een storing. Er wordt veel melding gemaakt via Allestoringen.nl.

Update - ING storing voorbij

Als het goed is werkt alles weer bij ING. Uit verschillende berichten op Twitter blijkt dat de problemen van de meeste klanten voorbij zijn. Ook op allestoringen zit het aantal meldingen op een ongeveer normaal niveau.
Oorspronkelijk bericht:
Het lijkt niet helemaal soepel te lopen bij ING. Klanten van de bank melden dat het er iets niet goed gaat met het gebruiken van de diensten van de bank. Ook op Allestoringen is al een piek van meer dan 1000 meldingen te zien.
Opvallend is dat ING nog van niets lijkt te weten. Er komen weliswaar klachten binnen op Twitter, maar daar lijkt de klantenservice momenteel geen raad mee te weten. Er is voorlopig dan ook weinig duidelijkheid over de aard van de problemen.

Wanneer is de ING storing verholpen?

Momenteel wordt onderzocht wat er aan de hand is, maar daaruit zijn nog geen antwoorden gekomen. Dat maakt het ook lastig inschatten hoe ernstig de problemen zijn en hoe snel ze opgelost zijn. Het komt wel eens voor dat een storing vrij plosteling net zo hard afneemt als hij begon.
Momenteel is er alleen nog geen daling te zien in het aantal meldingen. Sterker nog, de piek lijkt nog steeds te stijgen. Wie ook problemen ervaart met producten of diensten van de ING kan het beste later nog eens proberen of alles weer werkt.

Populair Nieuws