Nieuw op Videoland: Magic Mike

News
maandag, 28 juni 2021 om 10:00
tv kijkenf1629275165
Netflix heeft recent de onwijs populaire film Magic Mike afgehaald van de streamingdienst. Toch hoef je niet getreurd te zijn dat je het niet meer kunt kijken. Zo biedt Videoland deze film nu aan kun jij met een bak popcorn genieten van deze dansfilm.
Magic Mike gaat over, je raadt het al: strippen. In de Videoland film heeft stripper Mike al wat jaren strippen achter de rug liggen en wilt nu wat nieuws doen. Zo neemt hij een onervaren, jonge stripper genaamd Adam onder zijn hoede. Mike leert hem de fijne kneepjes van het strippen, feesten en vrouwen versieren om er uiteindelijk zakken met geld van te verdienen. Toch loopt het stripcarrière niet altijd op rolletjes.
De cast van Magic Mike bestaat onder andere uit Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey en Matt Bomer. De regisseur van de film is Steven Soderbergh. Alhoewel de film al in 2012 is uitgekomen, is het zeker een kijkje waard. Vooral als je al Videoland hebt, dan kan je de film geheel gratis bekijken.
Bekijk de trailer van Magic Mike hieronder:

Andere recente toevoegingen op Videoland

Naast Magic Mike zijn er nog heel wat andere titels op Videoland toegevoegd, zoals De Bachelor, waar Tony Junior van plan is om zijn ware liefde te vinden, die misschien wel tussen de 20 vrijgezelle vrouwen zit in het mooie Kroatië. Andere titels die nu op de streamingdienst staan zijn The Wedding Do Over, Are You The One, 12 Strong en De Liefhebbers.
Ben jij van plan één van deze titels te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws