Marvel's Avengers update voegt langverwachte feature toe

News
maandag, 28 juni 2021 om 9:30
marvels avengers guiaf1624865164
Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft bijna een jaar na release een langverwachte feature toegevoegd aan Marvel's Avengers. De nieuwe Marvel's Avengers update brengt namelijk de mogelijkheid om met meerdere spelers als dezelfde held te spelen. Eindelijk kun je met een leger aan Hulks spelen!
Nadat eerder dit jaar al werd getest of het mogelijk was om met meerdere dubbele helden te spelen, heeft Square Enix de feature nu permanent aan de game toegevoegd. In een blogpost legt Square Enix de Marvel's Avengers update van juli wat beter uit. "We voegen permanent de optie toe om meerdere dezelfde Heroes te gebruiken in matchmaking en bij het vormen van Strike Teams."
Direct vanaf release waren fans al verontwaardigd dat dat deze optie er niet was. Iedere Avengers moet namelijk individueel naar het hoogste niveau getild worden. Als jij en je vrienden dit allemaal met hetzelfde personage deden, kwam je dus al snel in de problemen. Slechts één iemand kon dan met het getrainde personage spelen, terwijl de rest het moest doen met een personage waarmee ze eigenlijk niet wilde spelen.
marvels avengers update van juli 2021f1624864348

Marvel's Avengers update van juli nog zonder releasedatum

Wanneer de nieuwe Marvel's Avengers update van juli precies verschijnt is nog niet bekend. Dat heeft Square Enix namelijk nog niet bekendgemaakt in de blogpost. Wel wordt verduidelijk dat er nog een paar andere dingen in de plannen zijn geschoven. Zo komt de Patrol Mode later uit dan gepland. Die komt nu namelijk pas na de War for Wakanda-uitbreiding.
De War for Wakanda-uitbreiding staat gepland voor augustus, maar heeft ook nog geen releasedatum. Wel heeft Crystal Dynamics nogmaals benadrukt dat de releasedatum hiervoor nog steeds op koers ligt en dat de aanpassingen rondom de andere plannen onveranderd is.