Rian Johnson's Star Wars trilogie nog steeds in de maak

  Veel fans van Star Wars hoopten stiekem dat ze de naam Rian Johnson niet meer zouden zien na The Last Jedi. Toch is de nieuwe Star Wars trilogie van de bekende regisseur nog steeds in de maak.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Het is slecht nieuws voor iedere Star Wars fan die The Last Jedi een onwaardig misbaksel vond. Rian Johnson zal terugkeren als regisseur voor zijn eigen trilogie. De befaamde regisseur vertelde dit in een interview met journaliste Sariah Wilson die het nieuws vervolgens op Twitter gooide. Nou hoeven fans niet gelijk het slechtste te verwachten, er zijn namelijk zeker wel een paar lichtpuntjes.

  We moeten namelijk wel onthouden dat Rian Johnson een uitstekende regisseur is en dat hij meerdere prijzen heeft gewonnen voor zijn werk. Daarnaast werd hij voor The Last Jedi aangesteld nadat regisseur J.J. Abrams het eerste deel al gemaakt had. Hierdoor kon hij ook niet zijn volledige visie voor de reeks loslaten en moest hij rekening houden met de voorgaande film. In zijn eigen Star Wars trilogie kan Rian Johnson zijn visie volledig uitvoeren.

  Geen Skywalkers

  Het enige wat we eigenlijk zeker weten over de Star Wars trilogie van Rian Johnson is dat de Skywalkers er niet in zullen zitten. Het verhaal van de legendarische Jedi familie is absoluut afgerond na de laatste film en, afgezien van een cameo hier en daar, verschijnen ze niet meer in de hoofdrol. Met volledige vrijheid kan Rian Johnson ongetwijfeld een schitterende originele trilogie afleveren voor de Star Wars reeks.

  Een prequel trilogie over Qui-Gon Jinn zou ook heel interessant kunnen zijn, zeker aangezien Liam Neeson blijkbaar naar zijn rol van de beroemde Jedi wil terugkeren. Anders is een trilogie over een alternatieve realiteit met Darth Jar Jar ook wel interessant, zeker nu we er achter gekomen zijn dat Gungans niet altijd vriendelijk zijn.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.