Eerste Conjuring: The Devil Made Me Do It trailer getoond

News
vrijdag, 23 april 2021 om 7:00
conjuringf1619105796
De eerste Conjuring: The Devil Made Me Do It trailer is recentelijk uitgekomen. Hierin kunnen we een wel heel angstaanjagende moordzaak zien. Waar gaat deze film over?

De eerste Conjuring: The Devil Made Me Do It trailer

The Devil Made Me Do It is de derde film uit de Conjuring franchise en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de zaak van Arne Cheyenne Johnson. Toen hij beschuldigd werd van moord claimde hij dat hij tijdens de moord bezeten was door een duivel. Deze levensechte zaak keert terug in de film, met een bovennatuurlijke twist.
Ed en Lorraine Wilson onderzoeken wat de echte motivaties waren van de moordenaar. Daarbij moeten zij ook bovennatuurlijke krachten moeten bevechten. In de trailer kunnen we de plot van de film goed terugzien, zonder dat er teveel wordt weggeven.
The Devil Made Me Do It is geregisseerd door Michael Chaves en geschreven door David Leslie Johnson-McGoldrick, samen met James Wan. Wan heeft ook de eerste twee Conjuring films geregisseerd. In de nieuwste film keren Patrick Wilson en Vera Farmiga terug als de bovennatuurlijke onderzoekers Ed en Lorraine Wilson.
De kans is groot dat deze film de laatste is in de Conjuring-reeks. Toch zijn er nog een hoop andere spinoffs te bekijken en te verwachten uit het Conjuring-universum, zoals Annabelle, The Nun en The Curse of La Llorona.
De film komt 4 juni uit in de bioscopen en op HBO Max.