Nick Offerman voegt zich bij The Last of Us serie

News
woensdag, 08 december 2021 om 16:30
the last of us remasteredf1625473570
Naughty Dog heeft bekendgemaakt welke acteur het personage Bill zal gaan spelen in de aankomende The Last of Us serie van HBO. Dit deed het bedrijf op Twitter. Er gingen al eerder geruchten rond over welke acteur het zou worden en deze geruchten zijn nu bevestigd.
Er komt een HBO serie aan die gebaseerd is op de game The Last of Us. Nu is bekendgemaakt welke acteur het personage Bill zal gaan spelen. Er gingen al eerder geruchten rond dat dit Nick Offerman zou zijn en dit is nu bevestigd door Naugthy Dog.
Bill komt Joel en Ellie in de game tegen op hun reis door de Verenigde Staten. Offerman is voornamelijk bekend door zijn rol als Ron Swanson in de komedieserie Parks and Recreation.

Waar gaat de serie over?

De serie zal gaan over de eerste game van The Last of Us, dus we zullen de reis zien van Joel en Ellie, gespeeld door Pedro Pascal en Bella Ramsey. Het eerste seizoen zal tien afleveringen hebben, waarvan een aantal geregisseerd zullen zijn door Neil Druckmann, de schrijver en regisseur van de The Last of Us games.
HBO hoopt dat de serie een succes wordt. De productie is namelijk erg duur, een aflevering zou ongeveer 10 miljoen dollar per aflevering kosten. Gezien deze kosten zal het aan het succes liggen van de serie of er ook een seizoen 2 komt.
De productie van de serie is momenteel aan de gang en daardoor lekken er ook een hoop beelden uit van de serie, maar dit zijn vooral foto's van de set in de buitenlucht. Echt beelden van de show zijn momenteel nog niet uitgelekt. Naast uitgelekte beelden brengt HBO ook officiële beelden uit van de serie.

Populair Nieuws