Star Wars: The Old Republic-uitbreiding last-minute uitgesteld naar 2022

News
woensdag, 08 december 2021 om 17:00
sj3bsqfzy66nx6vmtvbb8vf1638966769
De uitbreiding van Star Wars: The Old Republic genaamd Legacy of the Sith zou eigenlijk 14 december uitkomen, maar is nu plotseling uitgesteld naar 15 februari 2022.
De Star Wars: The Old Republic-uitbreiding, Legacy of the Sith zou eigenlijk 14 december uitkomen, maar is last-minute uitgesteld naar 15 februari 2022. BioWare heeft in een update gezegd dat er iets meer tijd nodig is om de nieuwe gebieden te verbeteren. De feedback van de publieke test zal ook worden verwerkt in de uitbreiding.

Legacy of the Sith uitbreiding

In Legacy of the Sith reizen spelers naar de planeet Manaan, waar je vecht om de controle over de planeet. In de zeeën van deze planeet bevindt zich namelijk een zeer kostbaar materiaal. Darth Malgus zal alleen ook een belangrijke rol gaan spelen in het verhaal van de uitbreiding. Verder wordt het levelcap in de uitbreiding verhoogd naar 80 en kunnen nieuwe spelers al meteen vanaf level 1 een specialisatie voor hun klasse kiezen.
Star Wars: The Old Republic kwam in 2011 uit en is alleen beschikbaar voor de PC. Initieel werd de MMO niet heel goed ontvangen, maar BioWare heeft sindsdien hard gewerkt aan de game en de The Old Republic is bovendien free-to-play geworden.

Populair Nieuws