Nog meer setfoto's van The Last Of Us serie opgedoken

News
maandag, 11 oktober 2021 om 17:00
the last of us remasteredf1625473570
The Last Of Us krijgt zijn eigen serie, en wat voor één. Onlangs zijn er nog een paar foto’s van de set naar buiten gekomen. Zo krijgen we goed te zien wat deze serie allemaal voor ons in petto heeft.
Fans van The Mandalorian zullen nog even op hun derde seizoen moeten wachten. Hoofdrolspeler Pedro Pascal is namelijk enorm druk bezig met opnames voor The Last Of Us serie. We kennen The Last Of Us natuurlijk als de populaire singleplayer game, maar deze krijgt nu dus ook zijn eigen serie. Onlangs zijn er wat foto’s naar buiten gekomen en kunnen we goed zien hoe grootschalig deze serie wordt. Het schijnt dat elke aflevering zelfs een kleine tien miljoen dollar kost om te maken.
Reddit gebruiker Sith_reaper28 was onlangs aanwezig op de set, en maakte een paar interessante kiekjes. Te zien is een soort verlaten stad, met kapotte bussen en auto’s die rijp zijn voor de schroothoop. Een leuk meegenomen detail wat te zien is, is dat de nummerplaten zijn veranderd van Alberta naar Massachusetts - de staat waar het verhaal zich afspeelt. Het decor ziet er goed uit en zal herkenbaar zijn voor fans van de serie.

Meer beelden van The Last of Us al getoond

Eerder heeft HBO zelf ook al een officiële foto gedeeld van The Last of Us serie. Op die foto kan je pas echt goed zien hoe grootschalig deze serie wordt. Voorin in het scherm staan de twee hoofdpersonages, gespeeld door Pedro Pascal en Bella Ramsey, met daarachter een neergestort vliegtuig. Het wordt meteen goed duidelijk voor nieuwe kijkers wat de staat van de apocalyptische wereld is.
Meer beeldmateriaal zal in de toekomst wel te zien zijn. De serie staat gepland voor de zomer van 2023. Volgens co-creator Craig Mazin zal de serie de game volgen, maar zullen er ook momenten voorbijkomen die niet in de game zitten. Volgens hem zal er in de serie bovendien een moment komen dat je mond doet laten openvallen. Welke scene dat precies is, daar zullen we dus nog even op moeten wachten.