Next-gen versie Fallout 4 laat nog langer op zich wachten

News
donderdag, 14 december 2023 om 11:30
fallout 4f1666693905
Fans van Fallout 4 wachten al een tijdje op de next-gen upgrade voor de game. Maar Bethesda heeft nu bekendgemaakt dat fans nog langer geduld moeten hebben.
Het zal nog wel even gaan duren voordat Fallout 5 verschijnt. Bethesda is momenteel namelijk pas net begonnen aan de ontwikkeling van The Elder Scrolls VI en daarna wordt het pas tijd voor een nieuw avontuur in een post-apocalyptische wereld. Maar liefhebbers van de reeks kunnen wel uitkijken naar een next-gen versie van Fallout 4.
Die vernieuwde versie is al aangekondigd in oktober 2022 en zou ergens moeten verschijnen in 2023. Maar Bethesda heeft toch meer tijd nodig voor de upgrade. Via Twitter heeft de studio laten weten dat Fallout 4 voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S pas zal verschijnen ergens in 2024.
De studio heeft naar eigen zeggen simpelweg meer tijd nodig voor de upgrade. Bethesda is momenteel niet alleen druk bezig met The Elder Scrolls VI en de next-gen versie van Fallout 4, maar ook met meerdere updates en bug fixes voor Starfield.

Meer Fallout in 2024

Niet alleen kunnen fans van Fallout uitkijken naar de upgrade voor Fallout 4, maar ook een gloednieuwe serie. Amazon Studios werkt momenteel namelijk aan een show gebaseerd op de franchise die in april moet uitkomen. Recent heeft Amazon de eerste beelden van de show gedeeld, waaronder een blik op Power Armor en een Ghoul.