Nieuwe beelden Fallout TV-serie getoond, inclusief de eerste Ghoul

News
woensdag, 29 november 2023 om 12:00
fallout tv seriesf1701255118
We krijgen steeds meer te zien van de Fallout TV-serie die uitgebracht zal worden op Amazon Prime Video. Zo is op de nieuwe beelden onder andere de eerste Ghoul te zien, gespeeld door Walton Goggins.
Het zal nog een lange tijd duren voordat er een nieuw deel zal verschijnen in de Fallout-reeks, nu Bethesda eerst nog wel even bezig is met The Elder Scrolls 6. Toch hebben fans van de franchise wel iets moois om naar uit te kijken.
Amazon werkt namelijk aan een TV-serie van Fallout, waarvan er steeds meer beelden langzaam maar zeker onthuld worden. Nu zijn er verschillende screenshots naar buiten gebracht, waar een aantal interessante en herkenbare elementen op te zien zijn.
Zo zijn voor het eerst leden van de Brotherhood of Steel op de foto’s te zien, gekleed in hun imposante Power Suits. Ook worden de Ventibirds voor het eerst getoond, evenals ‘The Ghoul’, gespeeld door Walton Goggins.

De Ghouls in Fallout

Ghouls zijn mensen in het Fallout-universum die niet konden schuilen in Vaults en zijn overgelaten aan de gevolgen van de kernbommen. Daardoor is hun huid helemaal verband en hebben ze ook geen neus meer. In de wereld van Fallout zijn er veel Ghouls die ‘normale’ mensen direct aanvallen (de Feral Ghouls), maar er zijn ook intelligente Ghouls die samenwerken, waar het personage van Goggins onder valt.
De show zal zich daarnaast focussen op de avonturen van Lucy (Ella Purnell), een vrouw die uit één van de Vaults kruipt en met haar eigen ogen voor het eerst de post-apocalyptische wereld ziet.
We moeten nog wel even wachten op de release van de serie. Fallout staat namelijk gepland om uit te komen op 12 april 2024 op Amazon Prime Video.