New World update moet afrekenen met vervelende gold sellers

News
zaterdag, 06 november 2021 om 12:00
new world spearf1634118351
Er is een nieuwe New World update uitgebracht. In de update worden verschillende aanpassingen gedaan, waardoor mensen die de game misbruiken worden tegengehouden. De inhoud van de update is beschreven in een blogpost.
Update 1.0.5 voor New World is onlangs uitgekomen. Er zijn geen grote nieuwe dingen toegevoegd, maar wel zijn er een aantal problemen opgelost. Spelers die goud verkopen voor echt geld worden bijvoorbeeld nu sneller opgespoord en tegengehouden.

Gold sellers groot probleem voor de game

Wie New World heeft gespeeld heeft vast wel eens gemerkt dat de chat vaak overspoeld wordt door spelers die zeggen goud te verkopen. De spelers maken een character aan, verzamelen goud door het doen van missies, verkopen het goud vervolgens aan een andere speler en beginnen weer overnieuw. De spelers verkopen op deze manier goud in ruil voor echt geld.
Dit is niet de manier hoe de makers willen dat de game werkt, daarom zijn hier nu maatregelen tegen getroffen. Het is bijvoorbeeld nu lastiger om goud over te zetten naar een andere speler voor low level characters. Aangezien Amazon gold sellers bant, is het lastiger om snel weer een nieuw karakter aan te maken om goudstukken met te verkopen. Daarnaast is het nu ook moeilijker geworden om goud te verdienen in het begin, omdat je nu minder goud verdient bij de eerste missies.
Goud zorgt voor een hoop problemen in New World. Al eerder werd het handelen door spelers helemaal stopgezet, omdat er een glitch was, waardoor spelers makkelijk goud konden verdubbelen. Dit zorgde ervoor dat de waarde van het goud flink omlaag ging. Dit probleem is gelukkig opgelost en spelers kunnen weer handelen.