New World spelers kunnen geen goud meer aan elkaar geven

News
dinsdag, 02 november 2021 om 18:30
nw fishing2 1605656289402 9yyr 2021 10 05 090604f1633424779
Amazon maakt het tijdelijk onmogelijk voor New World spelers om goud aan elkaar te geven. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt in een blog. De reden dat het bedrijf dit heeft besloten, is omdat er momenteel een glitch is, waardoor spelers goud kunnen dupliceren.
Het is momenteel niet mogelijk om goud aan andere New World spelers te geven. Dit is namelijk door de makers van de game uitgeschakeld. Spelers zouden namelijk goud dupliceren, waardoor er veel te veel goud rondgaat. Dit is een groot probleem, want de hele economie van New World is gebaseerd op de hoeveelheid goud in de server.

Welke New World glitch is de oorzaak?

Het is onduidelijk om welke glitch het dan gaat en hoe deze werkt. Het kan misschien te maken hebben met de glitch die ontstond tijdens het uitrollen van de server transfers, maar er gaan ook geruchten rond dat een andere glitch de oorzaak is.
New World maakte een goede start. Er ontstonden bij de lancering lange wachtrijen voor de grote New World servers. Sinds de lancering van de game is het eigenlijk alleen maar achteruit gegaan voor de game. Er zijn een hoop problemen, wat er voor gezorgd heeft dat de game gehalveerd is in spelersaantal.
Dit hoeft niet het einde van New World te betekenen. Het is een grote game, dus het is niet raar dat er problemen ontstaan na de lancering. Het is ook niet raar dat veel spelers de game verlaten na een tijdje, er was namelijk een grote hype rond de game, dus veel mensen hebben de game getest en besloten dat het niets voor hen is. Als Amazon de problemen heeft opgelost kan het zo zijn dat er nog een grote groep loyale spelers overblijft.