New World speler zet een opvallend nieuw record neer

News
maandag, 25 oktober 2021 om 14:00
new world 2f1635156754
New World doet het ontzettend goed, het is inmiddels één van de meest verkochte games op Steam. Wat maakt het spel zo leuk? Je kunt spelen zoals je het zelf wil. Zo is het een speler gelukt om zonder ook maar één keer zijn zwaard te trekken het maximale level te bereiken.
Lvl 60 bereiken zonder ook maar één keer een zwaard of ander wapen aan te raken, het is een goed voorbeeld waarom New World zoveel spelers aantrekt. Er zijn namelijk talloze manieren om de MMO te spelen. Een New World speler liet zijn nieuwe mijlpaal op Reddit zien, waar hij screenshots toonde dat hij daadwerkelijk geen één skill level omhoog gegaan is met betrekking tot wapens.
Hij heeft geen wapen getrokken, heeft niet meegedaan met een groep of faction en heeft helemaal niemand doodgemaakt. Zelfs niet in de tutorial heeft deze speler een tegenstander gedood. Zijn character naam is zonder enige verrassingen dan ook No Kill. Veel andere spelers vinden het enorm knap wat deze speler neergezet heeft, zeker aangezien hij sneller levels omhoog gegaan is dan andere spelers die wel gewoon wapens gebruiken.

Hoe heeft deze speler het record behaald?

Niet alleen maar vechten levert levels op in New World. Ook crafting, vissen en resources verzamelen zijn allemaal technieken om een level omhoog te kunnen gaan. Wanneer jouw Trade Skills levels omhoog gaan, gaat het level van jouw karakter ook omhoog. Een prima manier om te levelen, zonder ook maar één keer verwikkeld in een gevecht te raken. Deze speler heeft dus zijn weg naar level 60 gecraft, een prestatie waar veel New World spelers U tegen zeggen.
New World doet het behoorlijk goed sinds lancering. New World pakt zo goed uit, dat er maatregelen genomen zijn om de wachtrijen korter te maken. De problemen voor de ontwikkelaar zijn alleen nog niet helemaal opgelost. De studio heeft namelijk gratis server transfers beloofd na de overvolle servers, maar door een goud glitch heeft Amazon aan de noodrem moeten trekken.