Lange wachtrijen voor MMO game New World

News
woensdag, 29 september 2021 om 13:30
new worldf1626952326
De langverwachte online MMO New World van Amazon is een groot succes. Op dezelfde dag dat de game uit is gekomen speelden ongeveer 700.000 mensen de game. Door de vele spelers zijn de online wachtrijen van servers erg lang. Populaire servers hadden op een bepaald moment zelfs wachtrijen van rond de 20.000 man.
Er is veel belangstelling voor de nieuwe game New World, misschien een beetje te veel. Door de lange wachtrijen voor servers hebben de meeste spelers op de eerste dag inplaats van de game gespeeld uren in wachtrijen gestaan. Dat is niet echt een goede start.

Wat is New World?

New World is een MMO game van Amazon. Er was al veel belangstelling voor de game, maar de game is een aantal keer uitgesteld. De game verloor deze belangstelling dus niet door het uitstellen van de game, want het spel is op de eerste dag van de release het meest gespeelde spel op Steam van de dag. Ook is New World in de top vijf terecht gekomen van meest tegelijkertijd gespeelde games op Steam.
Er is ook goed nieuws voor mensen die hopen dat ze toch snel de game in kunnen gaan. Amazon heeft namelijk via twitter gereageerd op de lange rijen voor servers.
In de tweet zegt het bedrijf dat er wordt gewerkt aan het toevoegen van nieuwe servers en de servercapaciteit van de bestaande servers vergroot gaat worden. Hopelijk gebeurt dit snel en kan iedereen de nieuwe game uitproberen zonder uren in een digitale rij te hoeven staan.
De hele tweet is hieronder te lezen:

Populair Nieuws