Netflix voegt drie films toe van Squid Game maker

News
donderdag, 04 november 2021 om 16:30
squidgame unit 104 1570f1638354373
Hwang Dong-hyuk is een Zuid-Koreeanse filmmaker en scenarioschrijver, die zijn carrière begon met het maken van korte films. Inmiddels is hij erg bekend geworden door zijn serie Squid Game en daarvoor wordt hij nu beloond door Netflix.
Netflix heeft via Twitter bekendgemaakt er drie speelfilms van Hwang Dong-hyuk op Netflix staan. Voorlopig is dat wel alleen in de Verenigde Staten. Dong-hyuk is bekend door zijn serie Squid Game, de meest gestreamde nieuwe serie op Netflix ooit. De drie speelfilms heten Silenced, Miss Granny en The Fortress.
Silenced was één van de grootste films in Zuid-Korea toen hij in 2011 uitkwam. De film is gebaseerd op waargebeurde verhalen, waarin een tekenleraar op een school voor slechthorenden strijd voor de kinderen die seksueel misbruikt zijn.
Miss Granny is een fantasiedrama uit 2014 over een 74-jarige vrouw die op een magische manier haar 20-jarige uiterlijk weer terugkrijgt, nadat ze een foto heeft genomen in een mysterieuze fotostudio.
Tot slot is er nog The Fortress uit 2017. Dit is een historisch drama dat zich afspeelt tijdens de Qing-invasie in Korea.

Tweede seizoen Squid Game

Veel werk van Hwang Dong-huyk gaat over maatschappelijke relevante onderwerpen en visuele aantrekkingskracht. Door deze titels toe te voegen aan Netflix kunnen fans genieten van zijn werk terwijl ze wachten op een mogelijk tweede seizoen van Squid Game. Het tweede seizoen is nog niet bevestigd, maar er zijn sterke aanwijzingen dat de show nog meer seizoenen krijgt. Zo heeft Netflix Squid game niet opgegeven voor limited serie prijzen. Hwang Dong-huyk heeft ook al een paar ideeën waar het mogelijk tweede seizoen over zal gaan.

Populair Nieuws

Laatste Reacties