PSN Store staat vol kortingen voor klassieke en remastered games

News
donderdag, 04 november 2021 om 17:00
De PSN Store staat weer vol met nieuwe kortingen. Sony heeft ervoor gekozen om flinke kortingen te geven op klassieke games, maar ook op remastered games.
PlayStation geeft je de kans om klassieke en remastered games met hoge kortingen aan te schaffen. De meeste van de games zitten rond de 50 procent korting, maar de kortingen kunnen ook oplopen tot wel 90 procent, er zit dus zeker wel verschil in waar je flink van kan profiteren!

Welke PS games hebben korting?

Er zijn deze keer in totaal 132 games met korting te vinden, waarvan er eigenlijk maar één voor de PS5 is. Dit is opvallend, maar ook niet zo raar gezien de kortingsactie gericht is op oudere games en de next-gen console is natuurlijk pas net een jaartje uit.
Er staan een aantal bekende, maar ook minder bekende games tussen de lijst. Wij hebben alvast een paar mooie deals voor je op een rij gezet:
De games die hierboven genoemd zijn, zijn niet alle games die momenteel met korting verkrijgbaar zijn. Alle games met korting kan je hier vinden op de site van de PSN Store. Wees er wel op tijd bij, want de actie eindigt op 17 november.