Netflix verwijdert teaser Resident Evil serie meteen na lancering

News
maandag, 06 december 2021 om 16:30
resident evil village 20210501205640f1638791763
Netflix heeft een teaser gedeeld van de live-action Resident Evil-serie. Maar niet lang daarna heeft de streamingdienst de teaser weer verwijderd, omdat er iets teveel getoond werd.
De eerste teaser-trailer van de serie Resident Evil van Netflix is online verschenen. De teaser werd uitgebracht door Netflix, maar werd kort na de release weer offline gehaald. Voordat Netflix de teaser wist te verwijderd, hebben fans de beelden al opgenomen. In de korte teaser van 11 seconden zag je de Cerberus, de iconische zombiehond uit de gelijknamige gamereeks.
Terwijl de hond zijn hoofd draait, zie je door rode verlichting het rottende vlees aan de zijkant van zijn hoofd. Vervolgens is het logo van de serie te zien.
De live-action serie van Resident Evil werd in 2020 onthuld door Netflix. Volgens een Netflix-synopsis van vorig jaar zal de serie 'de Wesker-kinderen' volgen die de geheimen ontdekken in New Raccoon City. Het eerste seizoen zal acht afleveringen bevatten van elk een uur lang. In de serie zullen onder andere Lance Reddick, Albert Wesker, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph en Paola Nuñez een rol spelen.

Meer Resident Evil-projecten

De live-action serie staat volledig los van de andere Resident Evil-serie op Netflix. Resident Evil: Infinite Darkness kwam eerder dit jaar uit en heeft een seizoen van vier afleveringen. Naast de serie komt er binnenkort een Resident Evil-film in de bioscoop genaamd Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

Wanneer de live-action serie van Resident Evil op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.