Nieuw op Netflix: Resident Evil Infinite Darkness

News
maandag, 12 juli 2021 om 12:30
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Netflix heeft ook deze week een aantal gloednieuwe films en series toegevoegd op de streamingdienst. Eén van de nieuwste titels is de langverwachte anime serie Resident Evil Infinite Darkness, waarvan het eerste seizoen nu te bekijken is.
Resident Evil Infinite Darkness volgt de verhaallijnen van populaire RE-karakters Leon en Claire en vindt een aantal jaren plaats na de verschrikkelijke gebeurtenissen van Raccoon City. Origineel waren Leon S. Kennedy en drie geheime agenten hier door een hack-incident van een geheim document. Toch bevinden zij zich al snel in een gevaarlijke situatie in het Witte huis, wanneer er opeens een horde van zombies hen aanvallen. Het geheime document waar zij origineel naar het Witte Huis voor zijn gegaan, is gerelateerd tot een laboratorium in Shanghai. Dit laboratorium kan de verklaring zijn voor de zombies.
Ook komt Claire Redfield aan bod in de Netflix serie. Zij komt een vreemde tekening tegen van een jongen in een vluchtelingenkamp, waar een slachtoffer van een virus is getekend. Door een onderzoek dat zij zelf gestart heeft naar aanleiding van de tekening, komen Claire en Leon snel dichtbij elkaar en ontdekken al snel een ijzingwekkende waarheid.
De stemacteurs van Resident Evil Infinite Darkness bestaan onder andere uit Nick Apostolides, Stephanie Panisello, Ray Chase en Jona Xiao. Bekijk nu de vier afleveringen van seizoen 1!
Bekijk de trailer van Resident Evil Infinite Darkness hieronder:

Andere nieuwe toevoegingen op Netflix naast Resident Evil Infinite Darkness

Netflix heeft nog meer nieuwe titels recentelijk toegevoegd op de streamingdienst, zoals Sex/Life, Pokémon Journeys: The Series, nieuwe afleveringen van Rick and Morty en de gehele The Hobbit-trilogie.
Ben jij van plan één van deze titels te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws