The Boys krijgt geanimeerde serie genaamd Diabolical in 2022

News
maandag, 06 december 2021 om 17:30
the boysf1624535321
Er is een geanimeerde serie van The Boys aangekondigd. De serie heet Diabolical en zal vanaf 2022 te zien zijn op Amazon Prime Video.
Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios hebben een geanimeerde serie aangekondigd voor The Boys. De serie zal Diabolical heten en in 2022 te zien zijn via Prime Video.
Karl Urban, de acteur die Billy Butcher speelt in The Boys, kondigde Diabolical aan tijdens CCXP Worlds 2021. Bij de aankondiging vertelde hij ook dat de serie 'onbekende verhalen uit het universum van The Boys' zal vertellen.
De serie zal begin 2022 te zien zijn volgens Eric Kripke, uitvoerend producent. De serie heeft volgens hem 'acht compleet onverwachte, grappige, schokkende, gore en emotionele afleveringen'. De verhalen worden geschreven door onder andere Awkwafina, Garth Ennis, Andy Samberg en Simon Racioppa. Kripke zal voor de serie samenwerken met Seth Rogen en Evan Goldberg.

The Boys seizoen 3

Fans zijn inmiddels nog steeds aan het wachten op het derde seizoen van The Boys. Eerder dit jaar werd er al een teaser getoond en aangegeven dat het nieuwe seizoen drie nieuwe helden zal bevatten gespeeld door Saen Patrick Flannery, Nick Wechsler en Miles Gaston Villanueva.
Er wordt gespeculeerd dat het derde seizoen begin 2022 beschikbaar zal zijn, maar of dat daadwerkelijk ook zo is, daar is nog even afwachten.

Populair Nieuws