Henry Cavill gewond bij opnames The Witcher seizoen 2

News
maandag, 14 december 2020 om 8:00
the witcher geraltf1673257620
Henry Cavill is gewond geraakt bij de opnames van The Witcher seizoen 2. Dat meldt een bron aan het Britse tabloid The Sun. De verwonding is niet ernstig, maar beïnvloedt wel het opnameschema van de serie.
Cavill zou bezig zijn geweest met een ‘assault course’ (een soort hindernisbaan). Daarbij voerde hij zo’n zes meter boven de grond stunts uit in bomen. Het is niet duidelijk wat de precieze aard van de verwonding is, maar de opnames voor seizoen 2 kunnen niet door volgens plan.

Wat is er met Henry Cavill gebeurd?

Volgens de bron is Henry Cavill gewond geraakt aan zijn been. Er hoefde geen ambulance aan te pas komen, maar Cavill kan niet normaal lopen. Dat is ook de reden dat de verwonding de opnames beïnvloedt: Cavill kan scènes waarin hij een zwaar harnas draagt eenvoudigweg niet draaien omdat hij niet kan lopen in het harnas.

Niet de eerste tegenslag voor The Witcher seizoen 2

Het opnameproces voor The Witcher seizoen 2 is tot nu toe bepaald niet soepel verlopen. Cavills verwonding is zeker al de derde keer dat filmen (deels) uitgesteld moet worden. Dat gebeurde in maart en november al in verband met het coronavirus.
Ook buiten het vertragen van de opnames heeft het coronavirus de nodige invloed gehad op The Witcher seizoen 2. Zo zijn delen van het script aangepast naar aanleiding van de pandemie. Ook moest een acteur vervangen worden toen door het virus het filmen van The Witcher niet meer in zijn agenda paste.

Populair Nieuws