The Witcher seizoen 2 kampt weer met coronavirus

  Seizoen 2 van de Netflix serie The Witcher kampt opnieuw met coronamoeilijkheden. Volgens Deadline zijn vier mensen die betrokken zijn bij de productie besmet met het coronavirus. De opnames zijn tijdelijk stilgelegd.

  Netflix

  Wie hebben het coronavirus opgelopen?

  Voor zover bekend zijn er geen leden van de main cast met het coronavirus besmet geraakt. Toch zal Netflix iedereen die bij de serie betrokken is testen op besmetting voordat de opnames worden hervat. De besmette personen zitten in isolatie. Op Twitter laat showrunner Lauren S. Hissrich weten dat iedereen het goed maakt.

  Het is niet de eerste keer dat The Witcher de opnames stil moet leggen door het coronavirus. In maart, aan het begin van de pandemie raakte acteur Kristofer Hivju besmet. Dat leidde, samen met de lockdown in het Verenigd Koninkrijk, tot een pauze in de productie die tot half augustus duurde.

  Wanneer begint The Witcher seizoen 2 weer met filmen?

  De opnames voor The Witcher seizoen 2 worden gedraaid in Arborfield Studios, in de buurt van Londen. Pas als Netflix zeker weet dat het in de studio en op de set weer veilig is wordt het filmen hervat. Daar staat momenteel geen datum voor, maar aangezien er geen besmettingen zijn onder de kern van de cast is het mogelijk dat de vertraging dit keer korter is.

  Toch lijkt het erop dat seizoen 2 van The Witcher voorlopig nog niet op Netflix zal verschijnen. Volgens eerdere berichten leek het erop dat het tweede seizoen in de zomer van 2021 klaar zou zijn. Een tweede productiestop was alleen waarschijnlijk niet in die schatting meegerekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.