De verdwenen Netflix serie The Office is nu op deze dienst te zien!

News
dinsdag, 20 april 2021 om 15:30
the office reboot steeds waarschijnlijker door nbc streamingdienst peacock 154698 1
We zijn allemaal verdrietig van de ‘plotselinge’ verdwijning van één van de meest geliefde sitcoms genaamd The Office op Netflix. Het werd in 2020 aangekondigd dat de serie in 2021 van de dienst zou verdwijnen. Toch kan je deze serie op een andere streamingdienst bekijken. Hieronder vind je waar je de verdwenen Netflix serie The Office kan bekijken!
In de verdwenen Netflix serie The Office volgt een fictieve documentairemaker het dagelijkse leven van kantoormedewerkers van het fictieve bedrijf Dunder Mifflin Paper Company. De manager genaamd Michael denkt dat hij een geweldige baas is. Toch denken zijn medewerkers daar anders over en nemen hem niet serieus. De werkdagen in de serie zijn erg verschillend van elkaar. Zo worden er onderling conflicten aangewakkerd en is het gedrag dat op kantoor wordt getoond vaak ongepast.
De cast van de serie bestaat uit Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski en Jenna Fischer. In 2020 was de serie nog te zien op Netflix. Nu is het daarop verdwenen, maar kan het wel op een andere streamingdienst bekeken worden.

Bekijk de verdwenen Netflix serie The Office hier!

Alle negen seizoenen van The Office zijn nu te bekijken op streamingdienst Videoland. Voor hoelang dit nog is, is niet zeker. Wel weten we dat we voor nu alle seizoenen van de populaire sitcom op Videoland kunnen bekijken en nog kunnen genieten van alle komische scenes!
Ga jij The Office op Videoland bekijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties