Welke drie Pathé Thuis films zijn net uitgekomen?

Article
dinsdag, 20 april 2021 om 15:00
pathe thuisf1621347032
Ook deze week zijn er weer een aantal nieuwe films uitgekomen op Pathé Thuis. Zo heeft de dienst pas geleden drie nieuwe films uitgebracht die je nu kan bekijken. Welke drie Pathé Thuis films zijn er net opgekomen en moet je kijken?

1. Max Cloud

De eerste nieuwe Pathé Thuis film die nu al te bekijken is op de dienst, is Max Cloud. De film gaat over Sarah. Zij is een gamer en wordt getransporteerd naar haar favoriete game. Toch belandt ze hierdoor al snel in een intergalactische gevangenis, dat een thuisbasis is van de grootste schurken in de melkweg. Als ze wil ontsnappen, moet ze het spel voltooien.
De cast van de film bestaat uit Scott Adkins, Lashana Lynch en Elliot James Langridge. De film is nu te bekijken op Pathé Thuis voor 10 euro. Vanaf 27 april is de film te huur op de dienst.
Klik hier om Max Cloud bekijken!

2. Safer at Home

De tweede Pathé Thuis film is een Engelse thriller genaamd Safer at Home, waar het coronavirus een grote rol speelt. In deze film heeft COVID-19 een lockdown veroorzaakt in Los Angeles. Een groep vrienden besluit een digitaal feestje te houden, waar zij ook drugs gebruiken. Dit gaat al snel mis wanneer de effecten beginnen op te spelen, waardoor de bijeenkomst verandert in een nachtmerrie.
De cast van de film bestaat uit Alisa Allapach, Adwin Brown en Katie L. Hall. Ook deze film koop je nu voor 10 euro op Pathé Thuis. Vanaf 27 april is het te huur.
Klik hier om Safer at Home te bekijken!

3. Possessor

De laatste maar ook nieuwste film op Pathé Thuis is Possessor. Het is een Sci-Fi horrorfilm en gaat over Tasya Vos, die werkt voor een organisatie en zich bezighoudt met hersenimplantaten. Het doel van de geheime organisatie is de lichamen van personen over te nemen en deze lichamen te dwingen te moorden, dat rijke klanten verzoeken.
De cast van de film bestaat uit Andrea Riseborough, Christopher Abbott en Jennifer Jason Leigh. De laatste film is nu voor 10 euro te koop en vanaf 30 april te huur.
Klik hier om Possessor te bekijken!

Deze Pathé Thuis films zijn ook nieuw

Naast de drie hierboven genoemde films, zijn er ook een aantal andere films die pas uitgekomen zijn op Pathé thuis. Zo kan je nu nieuwe films zoals White Riot, Emperor, Locked Down en Emperor kijken!
Ben jij van plan een van deze films te bekijken? Laat het weten in de reacties!