Nieuw op Videoland: American Assassin

News
dinsdag, 20 april 2021 om 16:00
tv kijkenf1629275165
Videoland behoort tegenwoordig tot één van de grootste streamingdiensten van Nederland. Nu is het aanbod weer een stukje vergroot met een nieuwe actiefilm genaamd American Assassin. Waar gaat deze film nu precies over?
Afgelopen dagen zijn er een aantal nieuwe films op Videoland gekomen, zoals Rambo: Last Blood, We Were Soldiers en Dummie De Mummie 2. Nu komt de Amerikaanse actiefilm American Assassin daarbovenop.

Dit is waar American Assassin over gaat

American Assassin, die op dit moment op Videoland staat, gaat over Mitch Rapp. Zijn leven staat op zijn kop wanneer er een tragische gebeurtenis plaatsvindt met zijn vrouw. In zijn zoektocht naar wraak, komt hij bij een CIA-team terecht. Zij worden ingeschakeld in het onderzoek naar een golf van aanvallen tegen militaire en burgerlijke doelwitten. Zij stuiten al snel op een patroon, waar een meedogenloze Turkse agent hetzelfde spoor blijkt te volgen.
In de film speelt Dylan O’Brien de hoofdrol. Hem kun je ook wel kennen van de nieuwste Netflix film Love and Monsters, maar ook bijvoorbeeld de Maze Runner. Verder spelen mensen zoals Michael Keaton en Sanaa Lathan ook een rol in deze film. De regisseur van de Videoland film is Michael Cuesta.
Bekijk de trailer van American Assassin hieronder:
De film is in 2017 uitgekomen en duurt om de nabij 2 uur. Naast American Assassin, komen er nog een aantal films in de komende dagen uit op Videoland, zoals Blair Witch, Whiplash, The Revenant en Fury.
Ga jij American Assassin op Videoland kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws