The Office reboot steeds waarschijnlijker door NBC streamingdienst Peacock

  Het ziet er naar uit dat The Office een reboot gaat krijgen. NBC is van plan om haar eigen streamingdienst te lanceren en wil daarop een vernieuwde versie van The Office uitbrengen. De grote bazen bij NBCU zien een reboot van de populaire sitcom dan ook wel zitten.

  Comedy Central

  In een interview met Deadline laat Bonnie Hammer, voorzitter van NBCU's Direct-to-Consumer and Digital Enterprises, het volgende weten:

  "Ik hoop en heb als doel gesteld om een reboot van de The Office te maken."

  De boodschap van de voorzitter is duidelijk en luidt dat we een reboot kunnen verwachten. Niet dat dit heel verrassend is, want er is al lange tijd sprake van een mogelijke reboot van de populaire sitcom die in Nederland te zien is op Comedy Central. In een uitzending van Saturday Night Live werd er zelfs door Steve Carell, wie de hoofdrol vertolkte in The Office, gegrapt over een mogelijke reboot van The Office.

  The Office reboot voor streamingdienst Peacock

  De reden voor de reboot van The Office heeft alles te maken met de geplande streamingdienst van NBC, die op het moment onder de naam Peacock door het leven gaat. Op deze streamingdienst zal onder andere de originele, Amerikaanse variant van The Office verschijnen vanaf 2021, maar daar blijft het niet bij. Er zijn al een aantal reboots aangekondigd voor de streamingdienst.

  Zo is NBC van plan om Saved by the Bell nieuw leven in te blazen en ook krijgt Battlestar Galactica een nieuwe serie. Naast die grote namen krijgt ook Punky Brewster een reboot die speciaal voor de streamingdienst wordt ontwikkeld. Op het moment is het nog niet duidelijk of de streamingdienst ook naar Nederland gaat komen en is er ook nog geen releasedatum voor de streamingdienst aangekondigd.

  In Nederland kun je al wel van een aantal andere streamingdiensten gebruikmaken, waaronder Netflix en het recent gelanceerde Disney+. Van die laatste hebben we een overzicht met het aanbod.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.