Nieuwe Switch in aantocht in de kleur blauw!

News
donderdag, 15 april 2021 om 12:30
Net zoals systemen van de Nintendo Game Boy en Nintendo DS, waren er enorm veel kleuren om uit te kunnen kiezen. Nintendo lijkt deze traditie van de handheld systemen nog niet op te geven en brengt nu nog een nieuwe kleur uit van de Nintendo Switch Lite. De nieuwe blauwe kleur van het handheld systeem is op dezelfde datum als Miitopia verkrijgbaar: 21 mei.
De nieuwe kleur van de Nintendo Switch Lite is simpelweg ‘blauw’, de kleur lijkt veel op de blauwe versie van de Game Boy Pocket. De andere kleuren die op het moment op de markt zijn van de Switch Lite, zijn: geel, grijs, turkoois en koraal. Het is dus een mooie toevoeging als de huidige blauwachtige tint, niet in de smaak viel. De nieuwe kleur van de Switch Lite, komt op dezelfde datum als Miitopia voor de Switch, 21 mei.

Nog meer kleuren?

Nu Nintendo steeds meer kleurvariaties maakt voor de draagbare spelcomputer, is het natuurlijk wachten tot jou lievelingskleur ook een eigen Switch systeem krijgt. Alle andere handheld systemen van Nintendo hebben ook ontelbare kleuren gekregen, dus misschien dat de Switch Lite de traditie van Nintendo in stand houd.
De Nintendo Switch die je ook aan de tv aan kan sluiten, heeft ondertussen ook al meerdere kleurvariaties en edities gehad. Zo waren er de Pokémon, Animal Crossing en Smash Bros. Ultimate edities met speciale Joy-con en een print en heeft Mario zijn geheel eigen systeem gekregen in het rood.

Populair Nieuws