'Dit is waarom Regé-Jean Page stopt met Bridgerton'

News
woensdag, 14 april 2021 om 10:00
rsz bridgerton 101 unit 01798r3f1614939331
Acteurs die verbonden zijn aan Bridgerton lijken in de slappe was te zitten, want de Netflix show is een hit en kan veel seizoenen krijgen. Regé-Jean Page stopt er alleen mee en nu is duidelijk waarom.
In het eerste seizoen van Bridgerton krijgen de kijkers te maken met een heel scala aan karakters, maar de twee die toch wel als de hoofdrolspelers gebombardeerd kunnen worden zijn Daphne Bridgerton en Simon Basset – respectievelijk gespeeld door Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page. Laatstgenoemde heeft alleen een punt achter zijn rol in Bridgerton gezet.
De keuze van de acteur is opvallend en is ook met veel verdriet ontvangen door de fans. De reden voor zijn vertrek was nog onduidelijk, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. Volgens Page Six is Page tot het besluit gekomen vanwege creatieve verschillen met de productie over de plannen voor zijn karakter.

Grote plannen voor toekomst Bridgerton

Dat de rol van Simon Basset wordt ingekort zal niet alleen aan Shonda Rimes, de exective producer van de show, hebben gelegen. Bridgerton is namelijk gebaseerd op een boekenserie, waarin elk boek de focus legt op een ander personage. De verwachting is dat in het tweede seizoen de focus komt te liggen op Anthony Bridgerton, de oudste broer van Daphne. Het derde en vierde seizoen voor de Netflix show hebben ook al groen licht gekregen.

Populair Nieuws