Netflix Premium krijgt flinke upgrade

News
woensdag, 01 februari 2023 om 23:30
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Netflix behoort tot de duurdere streamingdiensten in ons land. Daar mag natuurlijk ook wat tegenover staan. In de eerste plaats is dat content, maar vanaf vandaag hebben mensen met een Premium-abonnement er wat opties bij.
Er is goed nieuws voor wie veel verschillende apparaten gebruikt om op te Netflixen. Vanaf nu kun je namelijk op meer verschillende apparaten tegelijk series en films downloaden om later te kijken. Het maximum was voorheen vier, voortaan wordt het zes.
Netflix maakt deze aanpassing omdat het merkt dat mensen veel reizen of van apparaat wisselen. Daarbij is de optie om op meer apparaten offline te kijken natuurlijk heel welkom. Het is ook handig als je vrij veel profielen hebt op hetzelfde account: je kunt nu eindelijk op genoeg apparaten downloaden dat iedereen die een profiel heeft op tenminste één persoonlijk apparaat iets kan downloaden.

Spatial audio flink uitgebreid voor Netflix Premium

Een andere bonus voor Premium-gebruikers is dat je nu bij veel meer content gebruik kunt maken van spatial audio. Vorig jaar al kwam Netflix met de mogelijkheid om content te kijken met spatial audio zonder dat je daar dure extra speakers voor nodig hebt. De optie is nu beschikbaar voor meer dan 700 van Netflix’ populairste titels.
Dat hoeft overigens geen cent meer te kosten. Viaplay heeft de abonnementsprijs onlangs verhoogd en ook Disney+ is duuder geworden. Maar de kosten van Netflix Premium blijven voorlopig gelijk, dus je krijgt deze extra mogelijkheden er dus gratis bij.