Netflix onthult nieuwe Nederlandse film

News
dinsdag, 26 april 2022 om 15:30
netflix logof1579597576
Netflix heeft een groot aanbod van originals en dat wordt weer een beetje groter. De nieuwste aanwinst is een Nederlandse film, namelijk het vervolg op F*ck de liefde. De eerste trailer van F*ck de liefde 2 is nu te zien.
Op 20 mei verschijnt op Netflix het vervolg op F*ck de liefde. De film brengt een groot deel van de cast van het eerste deel terug, waaronder Yolanthe Cabau en Victoria Koblenko.
Nadat het eerste deel zich afspeelde op Curaçao zoekt het vervolg een andere eilandbestemming op. In dezee film gaan drie vriendinnen voor een wild vrijgezellenfeest naar Ibiza.
Dat loopt alleen helemaal anders dan verwacht. Alle vriendinnen raken verwikkeld in onverwachte relaties die allemaal weer hun complicaties hebben. Daarnaast lopen er nog allerlei andere verhaallijnen rondom andere personen buiten de drie vriendinnen. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Netflix in de problemen

Het gaat voor het eerst in lange tijd wat minder met Netflix. De streamingdienst is het afgelopen jaar veel abonnees kwijtgeraakt. Het lijkt erop dat de toenemende concurrentie van bijvoorbeeld Disney+ en HBO Max effect begint te krijgen.
Waarschijnlijk is F*ck de liefde 2 niet direct de redding voor Netflix, maar de dienst heeft wel de nodige plannen. Zo wordt er voor het eerst overwogen om een goedkoper abonnement met advertenties te introduceren. Ook gaat Netflix maatregelen treffen om het delen van wachtwoorden tegen te gaan.