Hay Day storing zorgt voor onrust op de boerderij

News
dinsdag, 26 april 2022 om 16:01
hay day 805x527f1650981745
Er is momenteel een storing bij de mobile game Hay Day. Sinds een paar uur lopen de meldingen van een storing op. Mensen kunnen hun boerderij niet meer bijhouden.
Hay Day, een boerderijspel van de makers van Clash of Clans heeft momenteel last van een storing. Er worden veel meldingen gemaakt van serverfouten en problemen met de app. Supercell, de ontwikkelaar van de game, heeft nog geen reactie.
De game Hay Day is in 2012 uitgebracht voor mobiele apparaten. Zoals veel gratis smartphone games heeft de game veel dagelijkse gebruikers. Die kunnen momenteel alleen weinig genieten van de game.
Rond het middaguur begonnen de de meldingen van een storing flink te stijgen. Inmiddels toont Allestoringen een piek van 529 meldingen. Zoals gezegd is het onduidelijk of de ontwikkelaar of uitgever op de hoogte zijn van het probleem. Daarom is er ook geen indicatie van wanneer de problemen zijn opgelost.

Wat is Hay Day?

De mobile game Hay Day kan je doen denken aan bijvoorbeeld Animal Crossing of Stardew Valley. In de game neem je de boerderij van je oom over, waarna je gestaag meer kan doen om je boerderij op te leuken. Ook kun je met andere spelers samen spelen door elkaar bijvoorbeeld aan materialen te helpen.