Netflix komt met nieuwe Stranger Things serie

News
dinsdag, 11 april 2023 om 12:30
068 ra02 strangerthings s4universal base na 00 zxx 1f1672995257
Er wordt al een tijdje gesproken over spin-offs van Stranger Things. De originele serie is één van Netflix’ grootste hits, maar loopt op zijn einde. Door middel van onder andere de nieuwe spin-off gaat Stranger Things toch door.
Er wordt momenteel druk gewerkt aan het vijfde seizoen van Stranger Things. Er is alleen slecht nieuws voor wie graag had gewild dat de serie nooit zou eindigen. Het vijfde seizoen wordt namelijk het laatste van de serie.
Maar er wordt al een tijdje gesproken over spin-offs en Netflix laat nu weten er één besteld te hebben. Het gaat om een animatieserie in het universum van Stranger Things. Er is verder weinig over bekend, maar de Duffer-broers, bedenkers van Stranger Things, laten weten dat ze een droom realiseren door een Stranger Things serie te maken die lijkt op de zaterdagochtendcartoons waar ze mee zijn groot geworden.

Nog meer Stranger Things op komst

Het Stranger Things-universum breidt overigens nog verder uit, ook buiten televisie. Dit jaar gaat bijvoorbeeld een toneelstuk in première in het Londense West End. Dit dient als prequel voor de serie, waarin jongere versies van de volwassen personages centraal staan.
Uiteraard is de hoofdattractie voorlopig het vijfde seizoen van Stranger Things. Wanneer dat moet verschijnen is nog niet bekend. Wel hebben de makers aangegeven dat afleveringen dit keer weer wat korter zullen zijn dan in seizoen 4.