Krijgt Eleven uit Stranger Things een eigen spin-off?

News
zondag, 05 februari 2023 om 13:30
stranger things season 3f1628013618
Eerder deze week tweette Giant Freakin Robot dat Millie Bobby Brown terugkeert als Eleven in een nieuwe Stranger Things spin-off, ‘die losstaat van de andere spin-off’. De schrijvers van de serie hebben gereageerd op dit gerucht.
Dat er een Stranger Things spin-off in de maak is wisten we al, maar volgens Giant Freakin Robot is er nóg één in de maak, namelijk over Eleven. De schrijvers van de serie reageerden op Twitter op dit gerucht: ‘’Niet waar.’’ Eerder gaven de Duffer Brothers al aan dat de spin-off waar ze momenteel aan werken op zichzelf moet staan en niet dezelfde paden bewandelt als de originele serie. Een spin-off over een van de hoofdpersonen lijkt dan ook niet aannemelijk.

Stranger Things Cinematic Universe

Stranger Things komt volgend jaar ten einde met seizoen 5, maar Netflix heeft naast de spin-off grote plannen voor de serie. Er zijn namelijk plannen voor een Stranger Things Cinematic Universe, aldus producer en regisseur Shawn Levy. Levy regisseert Deadpool 3 en heeft daardoor veel tijd doorgebracht met Kevin Feige, van wie hij veel heeft gehoord over hoe je een universum als de MCU beheert. Die kennis wil hij toepassen bij het creëren van de Stranger Things Cinematic Universe.
Voor het zover is kunnen we eerst nog uitkijken naar seizoen 5 van de populaire serie. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de afleveringen verschijnen dus ergens volgend jaar. Hoewel we nog een tijdje moeten wachten, beginnen de opnames volgens Noah Schnapp wel al snel: namelijk in mei. Waar dit seizoen over gaat is nog niet bekend.