Netflix heeft nieuwe Nederlandse film aangekondigd

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 13:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Netflix heeft een nieuwe Nederlandse speelfilm aangekondigd. De film heet The Takeover en zal eind 2022 op de streamingsdienst te zien zijn.
Netflix heeft een nieuwe Nederlandse film aangekondigd voor haar streamingsdienst, genaamd The Takeover. In de film zullen Holly Mae Brood, de dochter van kunstenaar Herman Brood, en Géza Weisz de hoofdrollen spelen. De film zal eind 2022 op Netflix staan.
De opnames van de film zijn deze week van start gegaan in Rotterdam. Dat maakte Netflix en Fiction Valley, de producent achter het project, bekend. Brood zal te zien zijn als de ethische hacker Mel Bandison. Ze is een computerspecialist die bedrijven helpt om hun computersystemen te verbeteren. Als ze per ongeluk een internationaal hackersnetwerk platlegt vlucht ze samen met haar blind date Thomas Deen (Géza Weisz) voor criminelen en de politie.
Naast Holly Mae Brood en Géza Weisz zullen ook Frank Lammers, Noortje Herlaar, Walid Benmbarek en Susan Radder te zien zijn in de film. De film is geschreven door Tijs van Merle en gebaseerd op het idee van Hans Erik Kraan. Annemarie van de Mond zal de regie doen.

Niet de eerste Nederlandse Netflix-film

Eerder maakte Netflix al andere Nederlandse speelfilms. Zo kwam de film Ferry vorig jaar uit. Dit is een prequelfilm op de serie Undercover, waar Lammers ook in speelt. Verder kwam ook nog de film Just Say Yes en Forever Rich uit. Dit waren mindere successen dan Ferry. Verder zal komende maand ook de Nederlandse film Anne+ te zien zijn op Netflix.

Populair Nieuws