Nederlanders ontvolgen Ali B na BOOS-aflevering Tim Hofman

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 13:00
pexels freestocksorg 34407 1f1633386550
Sinds de BOOS-aflevering van Tim Hofman hebben al meer dan 5000 Nederlanders rapper Ali B ontvolgd op Instagram. In de video wordt Ali B beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.
De nieuwe aflevering van BOOS rondom de The Voice of Holland is gisteren om 16:00 uur live gegaan op YouTube. In de video van Tim Hofman worden meerderen zaken besproken rondom bandleider Jeroen Rietbergen en coaches Ali B en Marco Borsato. Na de veel bekeken aflevering hebben veel mensen Ali ontvolgd op Instagram.
Sinds gisteravond hebben al meer dan 5000 mensen hem ontvolgd op het social media-platform. De coach heeft nu 914.000 volgers op Instagram. Verder heeft voormalig collega-coach Anouk een foto verwijderd van haar Instagram-account, waar ze samen op stond met Ali B.
In de aflevering van BOOS, die anderhalf uur duurt, deed een anoniem meisje aangifte tegen de rapper wegens verkrachting. Ze gaf aan dat ze bang was voor de gevolgen en om deze reden jarenlang heeft gewacht. Daarnaast heeft een vrouw van 20 jaar ook aangifte gedaan tegen Ali B. De vrouw was in 2018 bij een schrijverskamp. Ze werd hier tegen haar wil gezoend door de rapper, waarna hij zijn hand in haar broek stopte en haar later dwong om hem te pijpen.

Ali B ontkent beschuldigingen

Na de aflevering van donderdag ontkent Ali B dat hij 'enige seksuele relatie' met een kandidaat van The Voice of Holland heeft gehad of gezocht. Op Instagram schrijft hij dat hij zichzelf nooit bij The Voice of Holland schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedag.