Max Verstappen is boos om Netflix Drive to Survive

  De populaire Netflix-serie Drive to Survive heeft alweer een tweede seizoen gekregen. Fans zijn lovend over de serie, maar niet iedereen is blij met Drive to Survive. Een van deze mensen is niemand minder dan Max Verstappen.

  Vladimir Rys

  Het tweede seizoen van Drive to Survive is vanaf afgelopen vrijdag op Netflix te zien. Veel fans hebben hier al een tijdje naar uitgekeken en zijn zeker tevreden over dit seizoen. Iemand die minder blij met de documentaire-serie is, is Max Verstappen zelf. De succesvolle autocoureur zou het er niet mee eens zijn over hoe hij in Drive to Survive wordt neergezet.

  In een interview met ABtalks heeft Max Verstappen aangegeven dat hij niet tevreden is over de manier waarop de serie hem heeft neergezet in het eerste seizoen. "Ik denk niet dat de reeks goed weergeeft hoe ik echt ben. Het probleem is dat producenten van zo'n reeks je altijd neerzetten zoals zij dat willen. Het is een serie en wat je ook zegt, ze zullen er altijd alles aan doen om er voor te zorgen dat je roekeloos lijkt te zijn. In ieder geval proberen ze er voor te zorgen dat je personage perfect past in 'hun'verhaal", aldus Verstappen.

  Volgens de Nederlander draait de hele Netflix serie om opwinding. Het moet opwindend en spannend zijn, daarom zou de courier zo zijn neergezet die past bij de uitgekozen setting. Verstappen vertelt een paar keer te zijn geïnterviewd, vervolgens werden er uit deze interviews woorden gebruikt voor verschillende omstandigheden. Hierdoor zou het volgens Verstappen lijken alsof hij arrogant en afwijzend zou zijn, iets dat hij in werkelijkheid niet is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.