De beste gaming accessoires om het shootergeweld van 2022 te overleven

Article
woensdag, 16 februari 2022 om 16:00
destiny 2 the witch queenf1643886786
Voor 2022 kunnen we een enorme berg aan grote releases verwachten, inclusief een flink aantal shooters. Maar loopt jouw PC setup een beetje achter wat accessoires betreft? Dan heb je geluk, want met deze gaming accessoires van Trust kan je je helemaal klaarmaken voor het shootergeweld van 2022.
Als je de beste speler wil worden in games als het aankomende Call of Duty: Modern Warfare 2 of andere populaire shooters, dan moet je natuurlijk de nodige skills in huis hebben. En het liefste ook flink wat training. Maar daarnaast is goede gear geen overbodige luxe.
Daarom hebben wij een aantal handige accessoires hieronder voor je op een rij gezet waarmee je je vaardigheden helemaal tot recht kan laten komen in de intense shooters van 2022.
trust graphinf1641311884

Trust GXT 960 Graphin gaming muis

Eén van de meest handige upgrades die je kan maken voor je PC gaming setup is de Trust GXT 960 Graphin. Deze gaming muis zorgt er namelijk voor dat je zonder problemen je muis over je muismat heen kan laten vliegen, dankzij het lage gewicht. Je wil immers dat je muis het verlengde wordt van je arm, want zo kan je zo snel mogelijk de crosshair bovenop het hoofd van de vijand krijgen.
Dankzij het symmetrische ontwerp en de veilige shape, is de GXT 960 Graphin geschikt voor zo’n beetje elke hand en gripstyle. Met de twee side-buttons heb je bovendien snel toegang tot belangrijke vaardigheden of acties, zodat je in een mum van tijd kan reageren.
Zoals het een gaming muis anno 2022 betaamt, kan je ook natuurlijk ook de RGB-verlichting naar smaak aanpassen. Die is bij de Graphin bovendien duidelijk aanwezig, want het licht zal schrijven door het opvallende honinggraat-ontwerp.
trust gxt 834 callaz belichtingf1643880882

Trust GXT 834 Callaz TKL mechanical keyboard

Naast een muis is een goed toetsenbord natuurlijk ook essentieel voor shooters. Fracties van een seconde kunnen het verschil maken en met een mechanical keyboard onder je vingers kan je simpelweg sneller reageren. Helemaal als er in het toetsenbord ook nog eens lineaire red switches zitten.
En laat de Trust GXT 834 Callaz die switches nu net huisvesten. Door de lage actuation force - de kracht die nodig is om de toets in te drukken - ben je namelijk ook weer spelers te snel af die een toetsenbord hebben met bijvoorbeeld brown switches of blue switches.
Het ontwerp van de Callaz biedt daarnaast nog een ander voordeel voor gamers. Trust heeft namelijk vaarwel gezegd tegen het numpad, zodat je meer ruimte hebt voor je muis op het bureau en een betere houding kan aannemen.
trust blizz 71f1627560029

Trust GXT 450 Blizz gaming headset

Snel en effectief kunnen reageren op je tegenstanders is belangrijk in competitieve shooters, maar als je de vijand al van ver kan horen aankomen, dan ben je natuurlijk helemaal in het voordeel. Een goede gaming headset zoals de Trust GXT 450 Blizz kan dan ook bijna aanvoelen als valsspelen. Helemaal omdat de Blizz 7.1 surround sound heeft, zodat je accuraat alle geluiden in de omgeving kan aanwijzen. Dankzij de zachte oorkussens kan je bovendien de gaming headset urenlang comfortabel dragen tijdens je game-sessies.
Een ander voordeel van de GXT 450 Blizz is dat het een microfoon bevestigd heeft aan de headset. In shooters met een focus op teamwork, zoals Battlefield 2042, is goed kunnen communiceren een voordeel dat niet te onderschatten is. Word je tijdens een vuurgevecht overrompeld door een horde aan tegenstanders, dan kan je snel de hulp van je teamgenoten inroepen om een belangrijke positie vast te houden.
trust gxt 255 onyx 3f1635783249

Trust GXT 255+ Onyx microfoon

Wil je zeker weten dat de communicatie met je teamgenoten glashelder is in games, dan kan je ook kiezen voor een krachtige, externe microfoon. Zo zal de Trust GXT 255+ Onyx ervoor zorgen dat je te allen tijde goed te verstaan bent voor je squad.
De Onyx is namelijk niet alleen een microfoon, maar meteen compleet totaalpakket. De GXT 255+ komt namelijk ook met een microfoonarm om aan je bureau te bevestigen, waardoor je geen gebonk van je muis of toetsenbord hoort.
Ook heeft de Onyx een pop-filter om bepaalde klanken te reduceren en het filter bovendien het achtergrondgeluid eruit. En dan heeft de Trust GXT 255+ Onyx ook nog eens een shock-filter, zodat je zeker weet dat geen enkele beweging een goede communicatie met je team in de weg zal zitten.
screenshot 2022 02 11 111719f1644574670

Trust GXT 716 Rizza gaming chair

Een aspect dat vaak wordt vergeten als het gaat om een goede gaming setup, is de stoel waar je op zit. Het laatste dat je wil hebben tijdens een belangrijke match is immers dat je last krijgt van je rug of dat je billen houterig worden.
Een comfortabele gaming chair is dan ook een must-have, zoals de Trust GXT 716 Rizza. De stoel is namelijk speciaal ontworpen zodat je urenlang achter elkaar kan gamen en ondertussen comfortabel kan genieten. En dat niet alleen, de gaming chair heeft ook nog eens RGB-verlichting! Wees dus een vriend van je rug en billen en zorg ervoor je dat een goede bureaustoel aanschaft voor je gaming setup!