Netflix slaat snel een andere weg in

News
vrijdag, 11 november 2022 om 14:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Netflix als streamingdienst is inmiddels een vertrouwd model. Klanten hebben toegang tot een uitgebreid aanbod van films en series als video on demand. Maar binnenkort gaat Netflix experimenteren met iets anders.
Vroeger verzond Netflix DVD’s via de post, tegenwoordig kun je content streamen. Eén ding is daarbij niet veranderd: wat je kijkt is ver van tevoren vastgelegd op camera. Maar binnenkort gaat Netflix ook live-uitzendingen verzorgen.
Het bedrijf bevestigde eerder dit jaar al te werken aan live content, maar het was toen nog niet duidelijk wanneer er voor het eerst iets live uitgezonden zou worden. Nu laat de dienst weten dat dat begin 2023 zal zijn. Er werd al eerder gesproken over het uitzenden van comedyspecials en dat is dan ook het eerste dat Netflix live zal uitzenden.

Chris Rock verzorgt eerste Netflix live show

Deze comedyspecial is er een van de Amerikaanse komiek Chris Rock. Rock verzorgde eerder al een show voor Netflix, maar deze werd niet live uitgezonden. Je kunt de komiek kennen van acteerwerk in bijvoorbeeld Fargo of Madagascar, maar voor velen zal hij vooral bekend zijn als de man die een klap kreeg van Will Smith bij de Oscars.
Er staat momenteel nog geen exacte datum of tijd voor het live-optreden van Chris Rock. Ook zijn er nog geen verdere live-plannen bekend van Netflix. De dienst zou interesse hebben om Formule 1 uit te zenden, maar de Nederlandse rechten zal de dienst daar niet snel voor kunnen bemachtigen: die zijn nog een aantal jaren in handen van Viaplay.

Populair Nieuws