Game Mania komt met spectaculaire actie voor Singles Day

News
vrijdag, 11 november 2022 om 14:00
Terwijl we allemaal met ingehouden adem wachten op Black Friday deals, beginnen veel winkels nu al met kortingsacties. Het is namelijk 11 november en vanwege alle éénen in die datum is dat Singles Day. Waarom single zijn een reden is om korting te krijgen weten wij ook niet, maar het is mooi meegenomen.
Verschillende winkels bieden vandaag mooie kortingen in verband met Singles Day. Ook Game Mania is van de partij met een grote actie. Je kunt namelijk 11 procent korting scoren in de webshop én fysieke winkels.
Dat percentage klinkt misschien niet heel spectaculair, maar het is een respectabele korting. De echte klapper zit hem alleen in iets anders: de korting is geldig op vrijwel alle producten die je kunt vinden en wordt toegepast bij de kassa. Er zijn slechts een paar uitzonderingen, namelijk:
  • Consoles
  • PC’s
  • Tegoedkaarten en abonnementen
  • PlayStation VR
  • Geheugen
  • Monitoren
  • Pre-orders
Ook is er een klein lijstje games dat niet meedoet, veelal recente releases. Op die lijst staan staan God of War Ragnarok, Stray, Sonic Frontiers, en Tactics Ogre: Reborn. Ook de Silver Tempest set van de Pokémon Trading Card Game doet niet mee. We horen hier en daar dat er nog meer titels zijn waarop geen korting geldt, maar het bovenstaande is wat Game Mania zelf aangeeft. Als het goed is merk je bij de kassa vanzelf waar de korting wel en niet op geldt.

Nog meer Singles Day deals

Er gelden trouwens nog meer deals voor Singles Day. Niet bij Game Mania, maar bij MediaMarkt kun je bijvoorbeeld ook terecht voor wat mooie kortingen. Zo kun je alvast voor Black Friday wat leuks scoren, of je kunt wachten tot de boel echt los gaat rond het einde van de maand.

Populair Nieuws