The Boys seizoen 3 trailer toont nieuwe helden en veel bloederige actie

News
dinsdag, 17 mei 2022 om 14:00
the boysf1616580706
Amazon heeft eindelijk een lange trailer voor The Boys seizoen 3 uitgebracht. In de trailer zien we nieuwe helden verschijnen, waaronder Soldier Boy, en wat ze allemaal aanrichten. We kunnen weer veel bloederige actie verwachten in het nieuwe seizoen!
Let op: dit artikel bevat spoilers over The Boys seizoen 1 en 2!
In de trailer zien we Homelander (Antony Starr) helemaal verward na zijn rare relatie met Stormfront, de villain uit het tweede seizoen van The Boys. Nu dat hij terug is als leider van The Seven, zal Homelander weer veel in het publieke oog staan en zijn nieuwe zelf in de spotlight zetten. Als het aan Billy Butcher (Karl Urban) ligt dan blijft dat niet lang het geval. De superheld-jagende maniak krijgt dit seizoen de kans om op een gelijk speelveld het gevecht aan te gaan met Homelander, nadat hij in seizoen 2 dacht klaar te zijn met zijn strijd tegen Vaught.

Succes voor Hugh in The Boys seizoen 3

Met Hugh (Jack Quaid) lijkt het goed te gaan, hij heeft een grote rol te hebben gescoord bij Vaught en schijnt nu zelf wat opdrachten te geven aan Billy Butcher. De rollen zijn dus omgedraaid. Of Hugh nog steeds bezig is met wraak nemen op A-Train, die zijn voormalige vriendin per ongeluk vermoordde, is in de trailer niet helemaal duidelijk.
Ook zien we Giancarlo Esposito terug als grote baas bij Vaught. Hij geeft mooie speeches over macht en wat er mee te doen is, zoals de wereld naar jouw wil buigen, een toespraak die goed past bij klassieke villains.
Zet de popcorn maar klaar want seizoen 3 verschijnt 3 juni op Prime Video.