Kijk hier de tweede ronde van Van Rijthoven en Griekspoor op Wimbledon

News
woensdag, 29 juni 2022 om 11:30
pexels mudassir ali 1619860f1656492315
Na hun succesvolle wedstrijden op maandag, komen Tim van Rijthoven en Tallon Griekspoor vandaag weer in actie op Wimbledon. Kijk op deze kanalen de tweede ronde van de Nederlandse tennissers.
Het gaat de Nederlanders voor de wind op Wimbledon. Bij de mannen zijn er namelijk drie tennissers actief op het toernooi en alle drie hebben ze hun eerste wedstrijd gewonnen. Gisteren wist Botic van de Zandschulp zijn match tegen Lopez te winnen in 6-2, 6-3 en 6-3. Op maandag hebben Van Rijthoven en Griekspoor al hun eerste wedstrijd gewonnen tegen respectievelijk Delbonis en Fognini.
De wedstrijden worden voor de Nederlanders wel een stukje pittiger in de tweede ronde op Wimbledon. Tim van Rijthoven moet namelijk tegen de Amerikaan Reilly Opelka strijden, die als vijftiende is geclassificeerd voor het toernooi. Griekspoor staat ondertussen tegen de Spanjaard Carlos Alcaraz, die zelfs als vijfde is geclassificeerd.

Waar kan je de Wimbledon wedstrijden volgen?

Als je niks wil missen van de matches op het heilige gras van Wimbledon, dan kan je vandaag inschakelen op het kanaal van Ziggo Sport. Rond 15:55 Nederlandse tijd komt Griekspoor in actie, terwijl de wedstrijd van Van Rijthoven gepland staat voor 18:00. Het gebeurt regelmatig dat wedstrijden uitlopen op grote toernooien, dus mogelijk kunnen de tijden afwijken.
Heb je geen Ziggo Sport, dan zijn er ook nog twee andere opties om Wimbledon live te volgen. De wedstrijden worden namelijk ook uitgezonden op TV via Eurosport of je kan een abonnement nemen op de streamingdienst Discovery+.