Mortal Kombat 12 officieel bevestigd

News
zondag, 26 februari 2023 om 11:30
mortal kombat 11 ultimatef1606488678
Afgelopen maand leek het bestaan van Mortal Kombat 12 al ‘per ongeluk’ gelekt. Nu is de game tijdens een financiële presentatie van Warner Bros. Discovery bevestigd én werd aangekondigd wanneer we de game kunnen verwachten.
Het is inmiddels alweer een tijdje geleden sinds Mortal Kombat 11. Fans wachten dan ook met smacht op een nieuwe game in de reeks en het lijkt erop dat ze niet lang hoeven te wachten. Tijdens een financiële presentatie bevestigde executive vice president van global investor strategy Andrew Slabin dat Mortal Kombat 12 in de maak is. Op social media gaat een audiofragment rond met wat hij precies over de game heeft gezegd:
‘’En er komt nog veel meer, waaronder de langverwachte Mortal Kombat 12 en Suicide Squad: Kill the Justice League – games die dit jaar uitkomen, met ambitieuze lanceringsprojecties.’’
Hoewel de game dus dit jaar verschijnt is er vooralsnog geen exacte releasedatum. Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft nog niets gezegd over de game, maar co-bedenker Ed Boon hintte eerder al op Twitter dat er dit jaar een nieuwe game van de studio uitkomt. Of dat om Mortal Kombat 12 ging of een andere nog onaangekondigde game is nog niet bekend.

Nog een Mortal Kombat-film in de maak

Naast een nieuwe game kunnen fans ook uitkijken naar een nieuwe film. De live-action film uit 2021 krijgt namelijk een vervolg. Wat het verhaal is is nog niet bekend, maar wel weten we dat Jeremy Slater (Fantastic 4, Moon Knight) aan de film werkt. Als het goed is houdt het na deze film ook niet op: Warner Bros. hoopt een Mortal Kombat-universum te kunnen maken.