Scoor Resident Evil 4 Remake nu met veel korting

News
woensdag, 25 oktober 2023 om 11:30
resident evil 4 remake headerf1679580987
Het is bijna tijd voor Halloween. Wil je zelf ook lekker griezelen, dan kan je nu Resident Evil 4 Remake scoren met veel korting bij Nedgame.
Het kwik daalt, de dagen worden korter, de nachten worden langer en de blaadjes beginnen van de bomen te vallen. De herfst is officieel gearriveerd in Nederland en dat betekent ook dat het bijna weer tijd is voor Halloween. Dat wordt goed duidelijk door alle horrorfilms die in de bioscoop verschijnen, zoals Saw X, The Exorcist: Believer en het op een game gebaseerd Five Nights at Freddy’s.
Maar een nog betere methode dan een horrorfilm om lekker te griezelen, is natuurlijk een enge game. Dan wordt namelijk niet een ander personage opgejaagd waar je geen controle over hebt, maar ben je zelf het doelwit van één of meerdere verschrikkingen.
Zoek je nog een goede game om te spelen voor Halloween, dan ben je bij Nedgame nu aan het juiste adres. De webshop biedt momenteel namelijk veel korting op de remake van Resident Evil 4, die eerder dit jaar is verschenen.

Een waardige remake

Fans van de Resident Evil-franchise hebben al een lange tijd uitgekeken naar een remake van Resident Evil 4, dat volgens velen de beste game in de franchise is. En Capcom is met vlag en wimpel geslaagd. In onze review hebben we Resident Evil 4 dan ook een welverdiende 9.3 gegeven.
Onze Chris prijst de verbeterde controls, het verbeterde vechtsysteem en de inventory management. Ondanks die veranderingen is de remake zeer trouw gebleven aan het origineel, om een onvergetelijke ervaring af te leven voor veteranen en nieuwkomers.