Call of Duty Modern Warfare 3 krijgt een PS5 bundel

News
woensdag, 11 oktober 2023 om 12:30
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
Als je een nieuwe console koopt is het fijn als je meteen aan de slag kunt met een game. Bij de PS5 is dat technisch gezien altijd zo dankzij Astro’s Playroom, maar er zullen maar weinig mensen zijn die de console voor die game kopen. Als je van plan bent de PS5 te halen voor Modern Warfare 3, kun je kiezen voor een bundel.
De tijd dat winkels je dwongen om allerlei extra spullen te kopen bij je PS5 is gelukkig voorbij. Maar Sony zelf bundelt nog wel af en toe een grote game bij de console. Het is stilletjes bevestigd dat ook Call of Duty Modern Warfare 3 een PS5 bundel krijgt.
Onlangs werd met een nieuwe trailer bevestigd wat voor exclusieve PlayStation-content Call of Duty dit jaar biedt. Trailers eindigen vaak met kleine lettertjes die bijna niemand leest, maar dit keer stond er iets interessants in. De exclusieve PlayStation-DLC is namelijk niet alleen beschikbaar via een digitale pre-order in de PlayStation Store, maar ook in de PS5 bundel met Modern Warfare 3.
Die bundel is verder nog niet aangekondigd door Sony. Maar als er geen plannen voor zouden zijn, was er ook geen reden geweest om er iets over te melden in de trailer. Het is ook niet de eerste keer dat de PS5 wordt gebundeld met Call of Duty. Vorig jaar was er een Modern Warfare 2 bundel.

Wanneer is de release van Modern Warfare 3?

Spelers moeten nog een paar weken wachten tot Modern Warfare 3 in de winkel ligt. Hoewel er al een bètaweekend is gehouden, komt de game pas op 10 november uit. Daardoor kan het zijn dat dit de eerste PS5 bundel wordt waarin je het nieuwe model van de console krijgt.

Populair Nieuws