Deze Modern Warfare 3 content is exclusief voor PS5, PS4

News
maandag, 09 oktober 2023 om 17:30
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
Call of Duty heeft al jaren een deal met PlayStation, waardoor spelers op dat platform de nodige voordelen krijgen. Nu is bekend wat voor content je dit jaar alleen op PS5 en PS4 kunt krijgen. Het gaat om een speciaal DLC pack.
Microsoft probeert al meer dan een jaar een overname van Activision Blizzard rond te krijgen. Exclusieve content voor Call of Duty op PlayStation-consoles is op termijn dan ook waarschijnlijk verleden tijd. Maar dit jaar is er voor Modern Warfare 3 nog een samenwerking met PlayStation en nu is onthuld welke content die met zich meebrengt.
OP PS4 en PS5 kun je namelijk een een speciale Operator DLC krijgen. Als je Modern Warfare 3 via de PlayStation Store pre-ordert krijg het Lockpick Operator Pack er gratis bij. Daarin vindt je de Van Goated Lockpic Operator Skin en blauwdrukken voor een vuur- en meleewapen.
Lockpick is de bijnaam van een nieuwe operator, genaamd Elodie Micheaux. Ze wordt omschreven als een gehaaide kunstdief met een nobele motivatie. Je kunt een eerste indurk van haar krijgen in de trailer hieronder.

PS4, PS5 bèta nu beschikbaar

Een ander voordeel dat PlayStation-spelers hebben is dat ze de nieuwe Call of Duty nu al kunnen spelen. Traditiegetrouw is het eerste bètaweekend exclusief voor PlayStation-eigenaren. Wie een pre-order voor de game heeft op PS4 of PS5 kan nu de multiplayer uitproberen. Wie geen pre-order heeft, maar wel op PlayStation speelt, kan vanaf zondag 8 oktober aan de slag.