Call of Duty Modern Warfare 2 trailer laat explosieve gameplay zien

News
donderdag, 09 juni 2022 om 12:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar Activision Blizzard heeft nu de eerste gameplay van Call of Duty Modern Warfare 2 getoond. De eerste trailer van de game is namelijk onthuld.
Het was al even bekend dat we ergens op 8 juni de eerste beelden zouden krijgen van Call of Duty Modern Warfare 2. Eerder gingen daar namelijk al geruchten over en vorige week heeft Activision Blizzard het officieel bekendgemaakt. Woensdagavond lanceerde dan ook eindelijk de eerste trailer voor Modern Warfare 2.
In de trailer staat de singleplayer campagne en de karakters uit de game centraal. Zo zien we bekende personages uit de eerste Modern Warfare weer terugkomen, zoals Simon 'Ghost' Riley en John 'Soap' McTavish. Spelers kunnen weer uitkijken naar explosieve actie tijdens de campagne, waarbij er onder andere een bezoekje gebracht zal worden aan het Afrikaanse continent en ons eigen Amsterdam.
Bekijk hieronder de eerste Call of Duty Modern Warfare 2 trailer:

Nieuwe mogelijkheden in Call of Duty Modern Warfare 2

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft voor Modern Warfare 2, en tevens voor Call of Duty Warzone 2, een nieuwe engine gebruikt, inclusief een verbeterd watersysteem. Dat moet ervoor gaan zorgen dat water er realistischer uitziet en spelers kunnen dan ook gaan zwemmen in de game.
De trailer heeft nog geen beelden laten zien van de multiplayer-modus van Call of Duty Modern Warfare 2. Waarschijnlijk zal Activision Blizzard later nog met een speciale multiplayer trailer komen, voor de release van de shooter op 28 oktober.

Populair Nieuws