Mocro Maffia seizoen 6 wordt einde van de serie

News
donderdag, 08 juni 2023 om 15:30
mocro maffia screengrabf1616665361
Al sinds 2018 heeft Videoland veel succes met de serie Mocro Maffia. Het vijfde seizoen is onlangs van start gegaan. Dat wordt nog niet het einde van de serie, maar dat komt er wel relatief snel aan.
Wie van zenuwslopende tv houdt kan sinds kort genieten van een nieuw seizoen Mocro Maffia. Fans zullen misschien nog lang geen genoeg hebben van de serie, maar aan alles moet een einde komen. Videoland heeft nu bekendgemaakt dat het einde van Mocro Maffia in zicht is.
Want het zesde seizoen wordt het slot van de serie. Videoland laat weten dat er “voor eens en voor altijd” een eind komt aan de strijd in een “meedogenloos” laatste seizoen. Dat seizoen moet in 2024 uitkomen.
Een precieze releasedatum voor het seizoen is nog niet bekend. Ook het aantal afleveringen is momenteel nog niet onthuld. Eerdere seizoenen van de serie tellen zeven of acht afleveringen, dus het is waarschijnlijk dat ook seizoen 6 ongeveer die lengte krijgt.

Mocro Maffia seizoen 5 nu te zien

Wie voor het laatste seizoen goed beslagen ten ijs wil komen, heeft dus nog ongeveer een jaar om alles van Mocro Maffia te kijken. Als je bij bent kun je sinds 5 juni wekelijks een nieuwe aflevering op Videoland streamen. Naast de vijf seizoenen van Mocro Maffia zelf, zijn er ook nog drie spin-offs die je kunt kijken.