3 redenen om Mocro Maffia op Videoland te kijken

Article
maandag, 05 juni 2023 om 15:00
tv kijkenf1629275165
Mocro Maffia is te zien op Videoland, een Nederlandse serie over de onderwereld van ons eigen land. Het is een fictie serie gebaseerd op de drugsscene. In real life vliegen de explosies je tegenwoordig om de oren, maar in de serie ook! Dit zijn 3 redenen om Mocro Maffia te kijken op Videoland.

Seizoen 5 is net uit

De belangrijkste reden om te beginnen (of verder te gaan) met Mocro Maffia is omdat seizoen 5 net afgelopen vrijdag is uitgekomen. Elke vrijdag gaan we verder met de serie en zien we hoe het verder gaat met hoofdrolspelers als De Paus, Potlood, Tatta en andere figuren. Dat een Nederlandse serie toe is aan vijfde seizoen (en nog lang niet klaar lijkt) zegt wat over de kwaliteit. Elke aflevering zit je op het puntje van je stoel en is er een fijne combinatie van actie, drama en spannende dialogen. Ga jij kijken?!

Sterk acteerwerk

In Mocro Maffia zitten hele goede acteurs en actrices waardoor je vrijwel elke scene gelooft. Eén van de hoofdrolspeler is bijvoorbeeld Robert de Hoog die op zijn achttiende al een gouden kalf won voor zijn acteerwerk in Skin (een aanrader!). Hij zet geheel op eigen wijze een crimineel neer en het is om van te smullen.
De hoofdrol voor ultieme bad guy is weggelegd voor Achmed Akkabi. Hij is één van de belangrijkste kopstukken in de onderwereld. Dit zijn slechts voorbeelden, de serie zit bomvol goede acteurs en actrices (waarvan een aantal er ook al zijn uitgeschreven). Dat maakt het spannend!

Kom meer te weten over de onderwereld

Hoewel gezegd wordt dat de serie fictie betreft, kom je zeker wel meer over de onderwereld te weten. We weten immers dat het een wereld is vol actie, geweld en liquidaties. En dat is dan ook precies wat er in de serie gebeurt. Alleen krijg je er nu een beeld bij waarom dingen op bepaalde manier gebeuren, ook al kijk je dus naar fictie.
Wel gebeuren er dingen in de serie die ook in het echt zijn gebeurd. Zo zien we in één aflevering ineens een hoofd op straat, alleen een hoofd. Wie de laatste jaren goed het nieuws heeft gevolgd, weet dat dit er echt zo’n hoofd in Amsterdam is gevonden…
Genoeg redenen dus om te gaan kijken of kijk jij al?!

Populair Nieuws