Update - Mocro Maffia seizoen 5 onderweg naar Videoland

News
vrijdag, 02 juni 2023 om 11:30
wapensf1683541997
Nog even en het is zover, dan verschijnt Mocro Maffia seizoen 5 op Videoland. Wij vertellen je wanneer het nieuwste Mocro Maffia seizoen te zien is op de streamingdienst.

Update

Het nieuwe seizoen van Mocro Maffia is iets eerder gelanceerd. De serie gaat vanaf vandaag namelijk verder op Videoland. Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering.
De Nederlandse tv-serie over de onderwereld in Nederland, met de titel Mocro Maffia is ongekend populair. Niet voor niets zijn er al vier seizoenen verschenen en kijken fans nu reikhalzend uit naar het vijfde seizoen. Wanneer verschijnt Mocro Maffia seizoen 5 op Videoland?
Dat is nu eindelijk bekend. Mocro Maffia seizoen 5 komt uit begin juni. Dit is duidelijk geworden door de tv-serie Tatta, de nummer 2 best bekeken serie op dit moment op Videoland. Na de aftiteling is er namelijk een scene met Paus en Potlood die zich voorbereiden op een geheime locatie en dan is er te zien: ‘5 juni 2023.’
Dus mocht je Mocro Maffia nog niet gezien hebben, kun je nog snel een inhaalslag maken. Er staan vier seizoenen op Videoland, bestaande uit zeven of acht afleveringen. Daarnaast staan er meerdere spin-offs op de streamingdienst: Komt goed, Meltem en nu dus Tatta.
Interessant is dat Videoland een tijdlijn heeft uitgerold hoe je de hoofdserie en de spinoff het beste kunt kijken. Want bepaalde series spelen zich af tussen seizoenen van Mocro Maffia.

Mocro Maffia tijdlijn

Dit is de juiste tijdlijn om alles rondom Mocro Maffia in chronologische volgorde te kijken:
  • Mocro Maffia seizoen 1 en 2
  • Komt goed
  • Mocro Maffia seizoen 3
  • Meltem
  • Mocro Maffia seizoen 4
  • Tatta
  • Mocro Maffia seizoen 5
Hoewel gezegd is dat de serie fantasie, ziet de kijker wel degelijk verwijzingen naar gebeurtenissen die echt hebben plaatsgevonden. Zo bevat één van de series bijvoorbeeld een afgehakt hoofd dat ergens neergelegd is in Amsterdam. Dit is in het echt ook gebeurd.
Videoland is een streamingdienst waarop mensen zich kunnen abonneren. Er zijn drie varianten: één van 4,99 euro, één van 8,99 euro en één van 10,99 euro.

Populair Nieuws